Jens’ frugt og grøntsager

Jens Madsen på Stevninggaard er en af de dygtigste landmænd, vi kender. Stevninggaard ligger på Nordals, der er kendt for sin fantastiske natur og som hjemsted for en stor koncentration af såvel sjældne landskabstyper som rødlistede og fredede dyr, planter og insekter. Sagt med andre ord: På Nordals har tingene det med at gro, vokse og trives.

Det gælder også for de frugter og grøntsager, som Jens dyrker for os. På Syttende har vi nemlig vores eget stykke jord på Stevninggaard, og det er lagt i Jens Madsens trygge og kyndige hænder. Her dyrker han alle de kartofler, ærter, jordbær og æbler, vi har brug for.

Vi elsker det inspirerende samarbejde med Jens og bliver altid klogere, når vi besøger Stevninggaard for at planlægge de kommende sæsoners afgrøder.

Jens på Stevninggaard

Syttende er midlertidigt lukket

Kære venner og gæster

I denne vanskelige tid skal vi passe rigtig godt på hinanden. Derfor følger vi på Syttende naturligvis myndighedernes krav og anbefalinger. Det betyder, at vi til og med den 7. februar holder helt lukket. Alle bookinger i denne periode, er derfor desværre aflyst.

Også Steigenberger Alsik, hvor vi bor, er lukket ned i samme periode. Vi informerer selvfølgelig løbende, hvis der sker ændringer. Indtil da håber vi, at alle vil passe godt på sig selv og hinanden, til vi ses igen, og Syttende atter kan slå dørene op.