Vi glæder os til at byde dig velkommen på Syttende

Når du reserverer bord

Vær venligst opmærksom på, at din reservation ikke er gældende før, du har indbetalt et depositum på 500 kr. pr. gæst ekskl. håndteringsgebyr og modtaget en bekræftelse fra os per mail. Grunden til, at vi beder om et depositum er dels for at undgå ressourcespild, og dels da der blot er syv borde og dermed et begrænset antal pladser på Syttende.

Du kan tidligst reservere bord på Syttende 90 dage i forvejen. Oplever du, at du ikke kan reservere bord den ønskede dato, er det fordi, alle borde er optaget og Syttende fuldt booket. Vi beklager, at vi ikke kan imødekomme din forespørgsel og håber, at du i stedet vil vælge en anden dato.

Book online med Dinnerbooking

Større selskaber

Hvis dit selskab er større end 8 personer, vil vi bede dig kontakte os per mail: info@syttende.dk

Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan foretage bookninger på dine vegne, og at alle reservationer derfor skal bookes via nedenstående link eller Dinnerbooking.

Gavekort til Syttende

Vil du benytte et gavekort som betaling på Syttende, vil vi bede dig oplyse det allerede, når du booker dit bord online. Undervejs i din booking præsenteres du for et kommentarfelt til alle former for bemærkninger. Her bedes du skrive, at du ønsker at betale med gavekort og også nummeret på gavekortet. Når du reserverer bord, bedes du ligeledes betale depositum. I tilfælde af at der er en positiv difference mellem gavekortets beløb og din regning, vil du naturligvis få udstedt et nyt gavekort på differencen.

Særlige hensyn?

Ved booking af bord beder vi dig oplyse, hvorvidt der er allergier, vi skal tage hensyn til.

På Syttende serverer vi vores Echo menu, hvor alle smage er nøje udvalgte i forhold til hinanden. Det er derfor som udgangspunkt ikke muligt at tage hensyn til særlige ønsker eller specielle allergier, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Dog kan vi tilbyde et alternativ, hvor der er taget hensyn til de mest basale allergier såfremt vi informeres om dette i god tid. For nærmere information kontakt info@syttende.dk

Når du ankommer

Når du og dit selskab ankommer til Alsik, skal I blot henvende jer i receptionen, hvorefter en tjener vil hente jer og føre jer til Syttende. Her står vi alle klar til at give jer en ganske særlig aften i gastronomiens tegn.

Book online med Dinnerbooking

Obs.: Syttende holder ferielukket i uge 42 samt 51 og 52.