Vi glæder os til at byde dig velkommen på Syttende

Vær venligst opmærksom på, at din reservation ikke er gældende før, du har indbetalt et depositum på 500 kr. pr. gæst ekskl. håndteringsgebyr og modtaget en bekræftelse fra os per mail. Grunden til, at vi beder om et depositum er dels for at undgå ressourcespild, og dels da der blot er syv borde og dermed et begrænset antal pladser på Syttende.

Du kan tidligst reservere bord på Syttende 90 dage i forvejen.

Oplever du, at du ikke kan reservere bord den ønskede dato, er det fordi, alle borde er optaget og Syttende fuldt booket. Vi beklager, at vi ikke kan imødekomme din forespørgsel og håber, at du i stedet vil vælge en anden dato.

Vores bookingsystem har enkelte begrænsninger. Hvis dit selskab er større end 12 personer, vil vi derfor bede dig kontakte vores bookingteam for at høre nærmere om de muligheder, vi kan tilbyde.

Syttendes bookingteam kan kontaktes på tlf. 74 20 30 00 tirsdag til fredag i tidsrummet 9.00-15.00 og per mail info@syttende.dk. Vær venligst opmærksom på, at teamet ikke kan foretage bookninger på dine vegne, og at alle reservationer derfor skal bookes via nedenstående link eller Dinnerbooking.

Er du indehaver af et gavekort til Syttende, bedes du oplyse nummeret på gavekortet ved booking. Når du reserverer bord, bedes du ligeledes betale depositum. I tilfælde af, at der er en positiv difference mellem gavekortets beløb og din regning, vil du naturligvis få udstedt et nyt gavekort på differencen i Alsiks reception.

Ved booking af bord beder vi dig oplyse, hvorvidt der er allergier, vi skal tage hensyn til.

Book online med Dinnerbooking

Når du og dit selskab ankommer til Alsik, skal I blot henvende jer i receptionen, hvorefter en tjener vil hente jer og føre jer til Syttende. Her står vi alle klar til at give jer en ganske særlig aften i gastronomiens tegn.